Development

Aerts IT is gespecialiseerd in het maken van softwareoplossingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om software te ontwikkelen voor diversen platformen zoals Microsoft Windows, Unix/Linux, Android en iOS (Apple) andere platformen op aanvraag. Afhankelijke van de wensen van de klant kunnen wij software ontwikkelen in of met:

  • C/C++
  • Java
  • C#
  • Javascript
  • Visual Foxpro / dBase
  • Access / VBA
  • Parscal
  • Delphi
  • PHP
  • ASP

Webdevelopment

Opzoek naar maatwerk web development? Is Wordpress, Yoomla, Magento en alle andere kant en klare content managementsystemen niet goed genoeg of slecht toepasbaar, of wilt u echte security? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk webapplicaties, hierbij moet u denken aan webshops, beheersystemen, online rapportages en meer. Wij kunnen u helpen te maken precies wat u wenst, en dit tegen zeer scherpe tarieven. Wij maken gebruik van een eigen ontwikkeld framework, waarbij security hoog in het vaandel staat en wij enorm flexibel zijn met het uitbreiden en ontwikkelen van extra functionaliteit. Standaard worden onze webapplicaties gemaakt met php en MySQL en/of MariaDB databases maar dit kan op aanvraag allemaal gewijzigd worden in bijvoorbeeld: postgresql, msssql, oracle.Download Woby on Google PlaystoreDownload Woby on Apple Playstore

Mobile development

De wereld gaat vooruit zo ook de telefoons, daarom houden wij met ontwikkelen van mobiele apps rekening met de toekomst en werken wij met het cross platform framework Microsoft Xamarin in combinatie met c# in een Microsoft Visual Studio ontwikkelomgeving. Omdat wij gebruik maken van een cross platform toolkit werken onze applicaties op Android, Apple, Windows Phone en o.a. Windows 10 uit brengen.

In onze portfolio kunt u een aantal apps zien die door ons ontwikkeld zijn, heeft u interesse of vragen neem dan contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.


Backend development

Een van onze expertises is backend development, en enterprise web development. Hierbij moet u denken aan websites met veel dynamische content, data koppelingen, soap services, restfull api's, xml, webshops, taylor made oplossingen. Ook kunnen wij u adviseren met een plan, of eventueel als consultant optreden bij grote webprojecten, onze kennis op gebied van web development is verreikend denk hierbij aan o.a.: asp, php, jsp, json, xml, css, javascript, ajax, api's, soap services, datastructures, big data, session management, profiel management, facturatie, web automation, tracking, spiders, seo, data collection, enz.

Startup Invest Development

U heeft een goed plan, een ondernemingsplan maar nog geen idee hoe u uw project van de grond kunt krijgen want u heeft geen software developers. U heeft geen geld om developers te betalen/ of startkapitaal? Dan is misschien onze “Startup Invest Development” oplossing iets voor u. Wanneer u een goed idee heeft maken wij de software in ruil voor aandelen van uw startup, het aantal aandelen gaat in overleg en zal worden bepaald aan de hand van het aantal uren die wij moeten investeren en wat er aan onderhoud en dergelijke aan uren nodig is. Startup Invest Development is er onder andere voor het ontwikkelen van apps, webdiensten, windows of unix (linux/mac osx) applicaties of een combinatie van de verschillende platformen.

Interesse in een van onze software oplossingen?

Heeft u interesse en wilt u graag een offerte of afspraak maken vul dan het onderstaande formulier in.

Naam
Bedrijfsnaam
E-mail adres
Aanvullende informatie


Contact gegevens

Aerts IT Group B.V.
Druivenstraat 25
NL-4816KB Breda

WHATSAPP : 06 - 58065380
NL GRATIS : 0800 - AERTSIT
NL : +31(0)76 - 80 80 204
BE : +32(0)38 - 08 01 31

Wij zijn officieel geregistreerd als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten bij de ACM.

ACM.NL

Registratie nr.: 943405


Copyright © 2024 Aerts IT Group B.V.   |   alle rechten voorbehouden   |   Privacy verklaring & Algemene Voorwaarden
Software producten, SaaS oplossingen en de VoiP platform software worden onder licentie gebruikt van Aerts RM&I Holding B.V.