Online Diensten

Aerts IT levert diverse online diensten van domeinnaam registratie tot high availability multi continent instances. Heeft u specifieke wensen en/of vragen neem dan contact met ons op zodat we samen tot een maatwerk oplossing kunnen komen.


Domeinnaamregistratie

Controleer de beschikbaarheid van het door u gewenste domein via de onderstaande beschikbaarheidstest.

SSL Certificaten

Wij leveren diversen SSL certificaten voorzien van 2048 bits encryptie, hierdoor zal uw website optimaal beveiligd zijn. Wat is SSL nu eigenlijk? SSL, of eigenlijk TLS, herkenbaar aan HTTPS voor de url, is een techniek waarmee de verbinding tussen de bezoeker van een website en de server waar de website is ondergebracht wordt beveiligd middels zeer sterke encryptie. Er wordt altijd gedacht dat SSL alleen nodig is wanneer een bezoeker gegevens verstuurt via de website, maar SSL werkt twee kanten op. Met een SSL verbinding zorg je ervoor dat men niet kan meelezen met wat je naar de website verstuurt. Maar het voorkomt ook dat informatie die naar de website verstuurd wordt, of vanaf de website verzonden wordt, niet aangepast kan worden. Als website eigenaar wil je 100% zeker weten dat jouw bezoeker of klant datgene op jouw website te zien krijgt dat je er zelf hebt neergezet. Daarom is een veilige SSL verbinding voor iedere website een must.


Webhosting

Linux Webhosting

Wij bieden Linux webhosting tegen een scherp tarief, onder Linux webhosting wordt verstaan virtual hosting (dit betekent dat er meerdere klanten op dezelfde server zitten). Ons webhosting platform draait volledig in de cloud op Microsoft Azure virtualmachines en op dedicated servers in eigen beheer, dit geeft ons de mogelijkheid om onbeperkt te schalen en een maximale uptime garantie te bieden wereldwijd.

Windows webhosting

Wij bieden Windows webhosting tegen een scherp tarief, onder Windows webhosting wordt verstaan virtual hosting (dit betekent dat er meerdere klanten op dezelfde server zitten). Ons webhosting platform draait volledig in de cloud op Microsoft Azure virtualmachines, dit geeft ons de mogelijkheid om onbeperkt te schalen en een maximale uptime garantie te bieden wereldwijd.


Linux/Windows Virtual Machines

Systemen draaien op Microsoft Azure, hierdoor kan er achteraf ook geschaald worden en zijn de virtual machines in verschillende datacenters aan te maken binnen en buiten europa. Dit zorgt voor wereldwijde optimale bereikbaarheid en performance.

Managed Dedicated Servers

Uw eigen server zonder de zorgen van een eigen server? Kies voor Managed Dedicated Servers, wij beheren uw machine tegen een vast bedrag per maand.

High Availability diensten

Met High Availability worden uw applicaties gedistribueerd over meerdere datacenters, dit zorgt ervoor dat uw applicatie een maximale beschikbaarheid heeft en in meerde landen een lagere latency heeft wat de snelheid van de applicatie ten goede komt. Wilt u meer informatie over HA of HA in combinatie met Load Balancing neem contact met ons op, zodat we samen opzoek kunnen gaan naar een optimale oplossing voor uw online bedrijfsvoering.

Interesse?

Heeft u interesse en wilt u graag een offerte of afspraak maken vul dan het onderstaande formulier in.

Naam
Bedrijfsnaam
E-mail adres
Aanvullende informatie


Contact gegevens

Aerts IT Group B.V.
Druivenstraat 25
NL-4816KB Breda

WHATSAPP : 06 - 58065380
NL GRATIS : 0800 - AERTSIT
NL : +31(0)76 - 80 80 204
BE : +32(0)38 - 08 01 31

Wij zijn officieel geregistreerd als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten bij de ACM.

ACM.NL

Registratie nr.: 943405


Copyright © 2024 Aerts IT Group B.V.   |   alle rechten voorbehouden   |   Privacy verklaring & Algemene Voorwaarden
Software producten, SaaS oplossingen en de VoiP platform software worden onder licentie gebruikt van Aerts RM&I Holding B.V.